Waarom Anti Striae Olie

Wij krijgen regelmatig de vraag of Anti Striae Olie nu echt nodig is. Bij deze willen wij graag ingaan op het fenomeen striae.

Ten eerste wat zijn striae?

Striae en/of striemen zijn lijnvormige huidafwijkingen. Striae komt vrij veel voor en is niet ernstig.

Hoe zien ze eruit?

De striae zijn parallel aan elkaar lopende rode lijnen in de huid. In verloop van tijd trekt de rode kleur weg en worden ze langzaam beige of huid kleur. Dit proces kan echter jaren duren.

Hoe kan je striae krijgen?

Striae ontstaan doordat het onderhuids bindweefsel uit elkaar wordt getrokken door de snelle groei van het lichaamsdeel. Bij zwangerschap gaat het vaak om de lichaamsdelen buik, borsten, billen en benen. Het krijgen van striae is tevens afhankelijk van erfelijkheid, leeftijd (hoe jonger de huid, hoe groter het risico) en eventueel medicijn gebruik.

Is er een behandeling voor striae?

Als je eenmaal striae hebt, is het zeer lastig tot geen effectieve behandeling aanwezig om striae te laten verdwijnen. Oftewel voorkomen is hierin dus een belangrijk motto.

De kans op striae kan verkleint worden door met mate te groeien (indien mogelijk) en de huid gezond te houden, door middel van voeding en verzorging.

De Anti Striae Olie van Petit&Jolie is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gespannen huid. Het gebruik van de verschillende olien (zonnebloem en amandel olie) zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Naast de olien zitten er ook rozemarijn, schizandra en wierook extracten in. Deze extracten geven mede het speciale karakter van de anti striae olie. De extracten zorgen namelijk voor een extra stimulans in de huid en werken tevens ontsteking remmend.

Dus waarom een speciale Anti Striae Olie?

Een Anti Striae Olie bevat speciale eigenschappen voor een gespannen huid, net zo als er lotions en olien voor een vette of droge huid zijn. 

Mochten naar aanleiding van deze informatie nog vragen zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

www.huidinfo.nl

© 2013 - 2017 Petit&Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie