Lieve Petit&Jolie fan,

Regelmatig krijg ik de vraag of Petit&Jolie een Frans bedrijf is. Het antwoord is simpel; " Nee, het is een oerhollands merk. Het is namelijk van mij."  Velen kijken dan verbaasd en luisteren naar mijn verhaal. "Maar waarom vertel je dat dan niet?" Daar zit hem dan de kneep. Ik vind namelijk dat het helemaal niet om mij gaat, maar om de producten van Petit&Jolie. De producten van Petit&Jolie moeten gewoon super zijn,100% natuurlijk en zodanig dat je er blij van wordt. Je moet er van kunnen genieten, zonder je zorgen te maken waar het vandaan komt, hoe het voor je kindje is en waar de reststoffen naar toe gaan. Daar doe ik gewoon geen concessies aan. Dus waarom zou ik telkens op de voorgrond moeten staan?

Tot het moment dat ik met een klant in gesprek was en ik weer eens mijn relaas hield over de keten van producten en dat het zo fijn zou zijn als men meer ging nadenken over de keten van een product, welk product dan ook. Elk product komt ergens vandaan en heeft zijn afbreekmoment. Het zou zo mooi zijn als we deze cirkel steeds beter gedicht kunnen krijgen. Zodat we ons bijvoorbeeld geen zorgen hoeven te maken om de plastic balletjes die in onze vis zit. De plastic balletje die we gebruiken om goedkoop een scrub te kunnen maken om onze dode huidcellen te verwijderen. Terwijl hier ook prima zout voor gebruikt kan worden. Dat is toch raar? Toen zei die klant; "Dat is nu precies de reden dat jij meer je gezicht moet laten zien. Dit is de boodschap die jij wilt uitdragen en met jouw gedrevenheid en enthousiasme kan je die boodschap zoveel meer kracht geven."

Dus, hier gaan we dan, vanaf nu zal ik je  regelmatig een kijkje geven achter de schermen van Petit&Jolie. Op deze manier hoop ik je meer inzicht te geven over ons gedachtegoed en de dilemma's waar we regelmatig voor staan. Daarbij wil ik jou vragen om mij alles te vragen wat je zou willen weten. Graag!

Liefs, Esther

© 2013 - 2017 Petit&Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie