Glanzende bruine velletjes

Iedere huid is anders. Om die reden kan de huid ook een andere verzorging nodig hebben. Wij krijgen dan ook regelmatig vragen of onze producten ook geschikt zijn voor kindjes met een donkere huid. Elise, moeder van twee hele knappe jongens en fan van Petit&Jolie, deelt hier haar ervaring.

Ervaring van Elise:
Hoe kan het dat jouw kinderen bruin zijn en dat jij blank bent?” Een vraag die kleine kinderen mij regelmatig stellen. Mijn antwoord; “omdat Samuël en Caleb in Kenia zijn geboren en ik hier in Nederland. In Kenia schijnt de zon bijna altijd en zijn de mensen bruin. In Nederland is dat anders.

Daar zit ‘m ook de crux als het gaat om de huidverzorging van onze jongens. Ze hebben toch echt iets anders nodig dan Nederlandse kinderen. Daar komt nog bij dat Caleb veel last had van een jeukende huid. Ik heb heel wat huidverzorgingsproducten geprobeerd in de afgelopen jaren. Totdat Petit & Jolie op de markt kwam. Sindsdien gebruik ik de baby badolie en de baby massage olie, al zijn ze dan geen baby meer.

Eerst gaan de jongens lekker in bad. Daarna smeer ik ze in met de massage olie (die gebruik ik dan als huidolie) of ik geef de jongens een massage. Dat laatste is pas echt genieten voor ze!

De producten van Petit & Jolie zijn wat vetter, maar niet te vet. Ze ruiken heerlijk -naar chocolade, vinden wij. En het belangrijkste; de huid voelt langdurig soepeler en zachter aan. Het behoudt een meer natuurlijke glans. Zeker als je het consequent gebruikt!

Maar er zijn meer redenen waarom ik fan ben van Petit & Jolie;

1.      De ondersteuning van New Life Home, een liefdevol kindertehuis in Kenia. Onze jongste zoon heeft daar de eerste tijd van zijn leven gewoond;

2.      Het zijn verantwoorde producten (keurmerk ‘Natuurcosmetica);

3.      En de passie van onderneemster Esther.


Mocht je de producten uit willen proberen, dat kan. Je kan namelijk gewoon een sample aanvragen op info@petitetjolie.nl

© 2013 - 2017 Petit&Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie