Granny Finest
Een absolute favoriet van Petit&Jolie

Wat willen wij voor onze kindjes? Het beste uiteraard. Maar voor Petit&Jolie is iets niet zomaar goed. Wij hechten veel waarden aan kwaliteit, sociaal maatschappelijk verantwoording en 100% zacht en fijn. Het moet goed voelen, op allerlei verschillende niveaus. Je wilt je kindje verwennen met fijne geuren, zachte materialen en de beste ingrediënten. En dan komen soms wij een merk tegen dat aan al deze verwachtingen voldoet. Wij willen dan uiteraard niets liever dan dit met jullie delen. Dat merk is dus:

Granny Finest
Granny Finest voorkomt eenzaamheid onder senioren door het organiseren van wekelijkse handwerkclubs. Want wist je dat 33% van de ouderen in Nederland zich eenzaam voelt? Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers kunnen senioren hun hobby uitoefenen en ontstaan nieuwe vriendschappen. Sociaal maatschappelijk verantwoord dus!

1. Designed by the new
​In samenwerking met de ‘grannies’ ontwikkelen jonge ontwerpers patronen voor mode- en interieuraccessoires. De ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur, materiaal en vormgeving. Je kindje krijgt dus niet alleen kwalitatief het beste, maar heeft ook nog eens de hipste en nieuwste Nederlandse ontwerpen aan:)

2. Handmade by the best
​De grannies zijn ervaren vakvrouwen; het ambacht van het handwerken is hen met de paplepel ingegoten. Van hoogwaardige garens breien en haken ze met liefde de mooiste producten. Ook voor onze allerkleinste.

3. Worn by the greatest
​Als drager van Granny’s Finest loop je er niet alleen warm bij, maar maak je het mogelijk dat senioren elkaar wekelijks kunnen blijven ontmoeten. Ieder product bevat bovendien een persoonlijk berichtje van de maakster, hierdoor kun je in direct contact komen met de maakster en zelfs een bedankkaartje terugsturen. Hoe leuk is dat?

Nog even wat leuke feitjes:)

  • Er breien en haken meer dan 500 grannies voor Granny’s Finest.
  • De circa 35 clubs (er komen er steeds meer bij) zijn verdeeld over het hele land. Ook zijn de grannies aanwezig in de vijf grootste steden van Nederland: Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.
  • De meest voorkomende naam onder grannies is Joke. Maar liefst 28 Joke’s zijn aangesloten bij de handwerkclubs. De naam Wil staat op een goede tweede plaats met 21 naamgenoten.
  • Zowel Prinses Beatrix als President Mark Rutte zijn in het bezit van een Granny’s Finest sjaal.

Wil jij iemand deze sinterklaas blij maken met een echte Granny’s Finest? Houd dan onze Facebook en Instagram pagina in de gaten. Deze week volgt een hele leuke verassingsactie!

 
​rechts: Voorpagina Granny Finest Magazine
​links: oprichters en één van de vele oma's die breien

 

Photography credits
Liza Dikkerboom
Rossi Blake

© 2013 - 2017 Petit&Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie