A box is hot!

Huh box? Ja, echt waar. De maaltijdboxen ken je wellicht, maar tegenwoordig zijn er ook de verschillende zwangerschap-, mom- en baby boxen. Super leuk om te ontvangen of weg te geven. Bij deze zetten we enkele zwanger-, baby- en mom boxen even op een rijtje. En wellicht kom je nog een mooi Petit&Jolie hierin tegen ;-)

The Carebox Baby
Ontdek hier het perfecte cadeau voor een kraambezoek of babyborrel, The Carebox Baby! Gevuld met ethisch verantwoorde producten voor een kleine spruit.

Bij je thuis geleverd in een luxueuze eco-verpakking met een handig productmenu.  Op die manier kan jij producten testen, ontdekken en je laten inspireren door onze selectie. Als we het zelf niet zouden kopen, komt het er niet in…

The Carebox selecteert en test producten uit de hele wereld. Enkel producten waarvan ze 100% overtuigd zijn, komen in de box. Maak je dus geen zorgen over een eventuele miskoop, de producten die jij thuis ontvangt, zijn reeds aan een strenge selectie voorgegaan.

Naast de Baby Box hebben zij ook nog enkele andere boxen, zoals een Detox Box.

www.thecarebox.be

 

In the pudding Club
Voor iedere maand in de zwangerschap een box én net daarna. Iedereen weet dat de zwangerschap een roze wolk is met (af en toe) een grijze rand van extra kilo’s, irritante hormonen, nachtelijke levensvragen, bizarre vreetrituelen en nieuwe kwaaltjes-avonturen.

Elke mommy to be kan dus best wat liefde en aandacht gebruiken! Dat geeft In The Pudding Club met maandelijkse zwangerschapsboxen en de kraambox. Wij begrijpen namelijk precíes wat je in elke fase nodig hebt en maken een feestje van de zwangerschap en kraamperiode! In elke box zitten adviezen en tips van verloskundigen en/of diëtistes en nog enkele hele fijne producten.

www.inthepuddingclub.com

 

Hello Little One
Bianca & Joyce zijn de Founders of HelloLittleOne.nl. Vriendinnen van elkaar en allebei super trotse mama.  

Zij houden erg van bijzondere en unieke producten, waar een mooi verhaal achter zit. Zo zijn zij ook áltijd op zoek naar de leukste, hipste en beste producten voor hun ‘little ones’. Vaak is het een enorme zoektocht om originele producten te vinden, die handig in gebruik zijn en ook nog een mooi design hebben. Hoe vaak heb je niet een vriendin om advies gevraagd over een bepaald merk of product? Zoveel keus… daar hebben we toch helemaal geen tijd voor?

Zo ontstond het idee van ‘Hello Little One’! Een maandelijkse box op je deurmat, met de producten die je op dat moment nodig hebt voor jou & je ‘little one’! Graag helpen zij (aanstaande) ouders met het vinden van mooie en kwalitatieve producten, die precies aansluiten bij de fase van zwangerschap tot het eerste levensjaar!

Elke maand zullen (aanstaande) mama’s & baby’s blij verrast worden en uitkijken naar de Hello Little One box, waarbij zij de beste en mooiste producten zullen ontdekken.

www.hellolittleone.nl

© 2013 - 2017 Petit&Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie