Last van droge (baby) wangen?

​Met wisselende temperaturen en frisse buitenlucht, maar ook in de zomer, met veel zon en water, kan de huis het lastig hebben om haar vochtbalans op peil te houden. Het gevolg is vaak dat er droge plekjes op de huid, zoals in de knieholtes of droge wangen ontstaan. De wangen en de plekjes kunnen gaan jeuken. Helaas, is het heel lastig om je kindje uit te leggen dat hij niet mag krabben. Om deze droge plekje en wangen te verzachten en ondersteunen in het proces, heeft Petit&Jolie de vette créme ontwikkeld. 

Petit&Jolie Baby Nourishing Cream is een voedende en hydraterende crème speciaal voor de tere babyhuid. De crème biedt extra verzorging en bescherming door de unieke samenstelling van o.a. biologisch geteelde shea butter, zonnebloem -, jojoba zaad - en amandelolie. Hierdoor is de vette crème dikker dan de Petit&Jolie Bodylotion, desondanks is de crème erg makkelijk uit te smeren. Gebruikersadvies is om regelmatig de droge plekjes in te smeren tot dat de huid haar vochtbalans weer zelf kan reguleren. Zodra de huid herstelt is, kan je overstappen op de Bodylotion.

En zoals alle producten van Petit&Jolie, is ook de vette crème alleen maar gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Dus geen parabenen, paraffine, siliconen en/of andere synthetische ingrediënten. Goed voor de kwetsbare babyhuid goed voor de natuur. Want wat puur is wil je puur houden. Toch?

Pssst, de vette crème is ook zalig gewoon als handcrème ... beetje voor mama / papa mag toch ook wel ;-)

 

© 2013 - 2017 Petit&Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie